fredag 30. august 2013

Møbler

Eldre møbler er noe jeg er veldig glad i! Det er noe med kvaliteten og godt håndverk. Jeg føler at det ligger mer kjærlighet bak møblene, og at de ikke er en av tusenvis helt identiske. Noe som gjør hvert møbel unikt, syntes jeg. Mine møbel favoritter er definitivt rokokko inspirerte møbler, med solid treverk og flotte utskjæringer! Jeg elsker myke og runde kanter som bukter seg og skaper vakre kreasjoner. De litt "stivere" møblene fra 60-70-tallet er også en favoritt. Her også treverk, men litt tynnere og lettere møbler ofte meg litt glasskap eller glasshyller. Har du en møbel favoritt?
 
 
Rokokko skap med sjel, står høyt på ønskelisten!




Disse rokokko stolene er bare helt fantastisk! Skulle gjerne hatt noen sånne :-)


 
 
 
 
 
 
 
Den siste rokokko stolen over her, er min egen lille skatt. Den er jeg veldig glad i!! Den pynter opp var store gang :-) Er litt usikker på om jeg skal male den, men er veldig glad i den som den er også. Hva syntes du?
 
 
 
 
 
 
Den litt mer retro stilen er også vakker, med sine rette linjer og enkelhet. Men jeg liker å "pinpe de" opp med farger og tapet. Som dette nattbordet. Det fikk seg en liten make over for å passe bedre inn på minste gutten sitt soverom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en feiende flott fredag!

torsdag 29. august 2013

Tapet...

...det er noe jeg er veldig glad i, både på vegger, møbler og andre små ting :-) Jeg begynte med å ta tapet på småting som små nøttebokser og ikke minst den kjære hermetikkboksen (som kan brukes til alt).
 
 
 

\
Her har en hermetikkboks fått et lag med blå spray maling fra KEM, og tapet rundt. Det blir en fin liten dekorasjon på et barnerom. Denne var beregnet til å ha smukker oppi, men kan selvsagt brukes til mye rart. Et kort med tapet følget selvfølgelig med gaven :0)
 
 
Nøttebokser kan også bli veldig dekorative med en liten tapet bit på. Denne ideen fikk jeg fra den fargerike bloggen Barbros lille atelier . Dette er en blogg jeg besøker daglig for å få glade farger og mye inspirasjon :-) Barbro har brukt sine nøttebokser som både blomsterpotter og oppbevaring. Her i huset er de blitt brukt til oppbevaring av små ting og hårstrikk/klemmer, og ikke minst som dekorasjon, jeg bare eeeeelsker de deilige pastell fargene. Dette er tapet som er kjøpt på www.retrovilla.dk
 
 
 
 
 
Mer om tapet på møbler kommer, dette er jeg nemlig stor fan av :-)
 
Fin dag til deg!

Endelig....

 
 
 

Her er jeg! :-) Etter noen år med daglig lesing av interiør blogger, har jeg endelig startet min egen. Jeg er en kreativ person som elsker farger, gjenbruk, redesign og DIY. Jeg har ikke noe spesiell stil, jeg finner vakre ting, gammelt som nytt, og får det til å fungere slik jeg liker det. Dette vil jeg dele med dere i bloggverden :-) Håper du liker bloggen min, og vil følge min fargerike hverdag!


 
Gina