fredag 25. oktober 2013

Interiør og boligmessen 2013

Det er fredag, og allerede en uke siden jeg var på interiør og boligmessen, her i Bergen. Dagene flyr!!! :-) 
 
Det var veldig kjekt. Mye deilig inspirasjon. Vil dele noen bilder med dere:
 
Ramp 42
 
Ramp 42
 
Ramp 42
 
Ramp 42
 
Fargerike
 
 
 
 
Da det var mye kjekt, må jeg innrømme at jeg var litt skuffet. I fjor var messen bare sååå bra! Jeg gikk helt bananas og shoppet som en gal. Det var bare så utrolig mye fint å velge mellom. Men i år kom jeg hjem med et kjøkken håndkle i shopping posen. Savnet en del utstillere som var i fjor, men ikke i år. Men var også noen spennende nye. Møbel pøbel med butikken Ramp 42, stilte ut, og var min klare favoritt på messen! Det var som min søte venninne sa, "her hadde du passet inn Gina, dette var jo bare så deg." Hehe :-) Får å se mer av disse deilige bildene, kan du besøke bloggen her. Vel verdt en titt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg kunne ikke motstå Passion4baking sine deilige muffins!
 
 
Deeeeilig brownes muffins med marshmallows topping, nam nam nam!! :-)
 
 
Riktig god helg til deg som titter innom!
 

lørdag 19. oktober 2013

Skuvseng!

 
 
Denne søte skuvsengen ble kjøpt på 1950 tallet, da min mor ble født. Denne har hun, og hennes tre yngre søsken sovet i. Når vi 7 barnebarna var på besøk hos mormor, sov vi også i denne sengen. Jeg husker at jeg sov så godt i denne sengen, frem til jeg var 7 år, da ble den litt trang. På den tiden var den malt i en varm  gul/oransje farge. Siden den gang, har den gått på rundgang til mormors oldebarn og har vært malt i forskjellige farger, blant annet rosa og hvit.
 
 
 
 
Det siste oldebarnet som hadde denne sengen, var min svært sjarmerende nevø. Han syntes tydeligvis, likt sin tante, at sengen var litt kjedelig i hvit. Så han tok saken i egne hender, og farget den rød og blå med sine fargestifter :0)
 
 
 
 
 

 Nå er det minstemann her i huset som er så heldig å få låne sengen. Jeg måtte selvsagt male den, slik at den passet litt bedre inn på rommet til minstemann. Er veldig fornøyd med at vi får låne den! Og minstemann eeeeelsker den. Etter første natten i "ny" seng, krøp han opp i fanget mitt og sa "mamma, jeg har sovet såååå deilig i den nye sengen min". Mamma hjertet smeltet :-)
 
 
 
 
 
 
Dinosaurene har blitt spray lakket ;-)
 
 
Er veldig glad i barnekunst, her i høstlige farger.
 
 

Når jeg først var i gang med malerkosten, fikk nattbordet seg nye "sokker"
 
 
 
 
 
 
 
 


 Litt av minstemann sitt rom. Håper du ble inspirert :-)
 
Strålende helg til deg som er innom!
 
 

fredag 18. oktober 2013

Interiør og boligmessen 2013!

 
 I helgen er det interiør og boligmesse i vakre Bergen :-) Jeg gleder meg masse! Skal stå klar når de åpner dørene kl 14 i dag ;-) Ser jeg deg der?
 
Skal selvfølgelig ta bilder, som jeg skal dele med dere! I mellom tiden kan du se noen bilder fra messen i fjord:
 







Håper du får en vakker dag!

torsdag 10. oktober 2013

Himmelsk gode oreopopps!


Tenkte jeg skulle dele oppskriften på disse oreopoppsene. De er rett og slett himmelsk god, i alle fall for de som liker det søtt, slik som meg :-)


Du trenger:
< 2 pakker oreo kjeks
< 2 pakker naturell smøreost
< 2-3 pakker hvit sjokolade
< grillspyd i tre eller sugerør



Det første du gjør er å knuse oreo kjeksene i blender eller for hånd. Deretter blander du, litt og litt smøre ost med kjeksene. Det blir da en plastelina-aktig deig. Lag små kuler som du så legger i fysen, ca 1 time.



 Ta ut noen kuler i slengen og dypp dem i smeltet sjokolade, og deretter rett i kakestrø. Dersom du ønsker det, kan du ha litt konditor farge i sjokoladen for å få de enda mer fargerik :-) Et tips, som jeg glemte denne gangen, er å dyppe spydet/sugerøret i sjokolade, før du trer på kulen. Da blir hele kulen dekket av deilig sjokolade.
 

Passer til alle anledninger som barnebursdag, bryllup, 17 mai, jente fest eller det du måtte ønske ;-) Har selv hatt de i barnebursdag, det kan du se mer av her.




Håper det smaker!


onsdag 9. oktober 2013

Sjørøver bursdag

Minstemann i huset fyller veldig snart 4 år. Skal si tiden flyr! Med bursdag følger det med planlegging, baking, besøk og mye kaffe ;-) Syntes det er gøy å planlegge bursdag til de små. Minstemann har selv valgt sjørøver som tema, og ja, da blir det det. Det ble sjørøver pynt, sjørøver ballonger, sjørøver kake, skatte kiste og selvfølgelig skattejakt i barnebesøket. Utrolig artig altså! Så her kommer et lite bilderas fra det hele :-)
 
 
 
 
 
Enkle invitasjoner laget med stempel fra søstrene grene, må bare elske den butikken! 
 
 

Spray lakkerte noen flasker jeg hadde tatt vare på, så alle barna fikk hver sin fargerik flaske. 


 Klare til bruk.
 
 
Skatte kiste som bordpynt 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Laget sjørøver sjokolade kake med gele som sjø.
 
 
 
Deilige vanilje marengs med flagg.


Nydelige oreopopps!

 
 
Det ble en vellykket bursdag, og bursdagsgutten var stor fornøyd! :-)
 
Super dag til deg! .