mandag 24. februar 2014

Helgens kupp!


I helgen var jeg en rask tur innom finn.no, da jeg plutselig snublet over denne herligheten under, på GI BORT siden! Jeg kastet meg over telefonen og fikk beskjed om at den var min, dersom jeg kunne hente den samme dag. Gleden var stor! 

 

 Uten henger tilgjengelig, fartet  jeg avgårde i min lille, men romslige blå bil. Etter å ha kjørt litt omveier, fant jeg endelig frem. Til min store glede var sofaen plettfri! Hel og fin i stoffet, så nesten ikke brukt ut en gang, lykke!

Er ikke bare jeg som elsker denne sofaen! Boston terrieren min, Lola, hoppet oppi så snart den var på plass i stuen :-)


 Spenningen var stor når vi skulle prøve å få denne lekkerbiten inn i den lille bilen min. Men med god hjelp fra de som ville kvitte seg(!!!) med sofaen, god vilje, litt (les mye) stress, og et bil speil mindre, fikk vi den inn, og bakluken sånn noe lunde igjen :-) Må tro jeg var lettet!

 

Nå er den på plass i stuen min, og har fått mitt elskede skatoll som nabo! Tror den vil trives der :-)


Smiler like mye hver gang jeg går forbi den!


Har du gjort noe spennende i helgen?

Gledelig ny uke til deg!

mandag 10. februar 2014

Mitt elskede skatoll!


 Dette skulle være mitt bidrag nr 2 til NIB sin utfordring tapet inspirasjon. Men pga data trøbbel, var jeg for sent ute til å kunne delta. Vil uansett dele dette innlegget på bloggen :-)


Dette skatollet fikk jeg gratis gjennom finn.no (elsker finn.no). Det var ganske slitt i lakken. Så det fikk en make over med en grov pensel, litt pussing og tapet på. Skatollet fikk virkelig nytt liv, og en plass i hjertet mitt :-)

 

Det ble pusset med grovt pussepapir etter det var ferdig malt, slik at det fikk en shabby chic look. 


Tapeten er fra PIP, og den er i mine favoritt farger, turkis og rosa. Har brukt denne tapeten på en del møbler, og veldig fornøyd med dem alle, men tror dette skatollet er min favoritt.

Har også brukt denne tapeten på et lerret, som henger over skatollet. Og på en maisboks som har fått ny funksjon som en liten vase.

  

Ny pute fra IKEA er i bruk som sittepute i god stolen, de to andre har jeg sydd selv. Har også sydd ett av hjertene på treet, det tykkeste. De tre andre hjertene har jeg kjøpt på julemarkedet til søteste Barbro, med bloggen http://barbroslilleatelier.blogspot.no/

 


Hvem elsker ikke sommerfugler?? :-)


 Denne boksen har tidligere inneholdt nøtter. Nå har den fått tapet på seg, pynter opp og inneholder hårnåler (som jeg finner over alt ;-). I bakgrunnen er en gave fra eldste gutten, som han laget når han var 4 år (er nå 7 år). Slike hjemmelagde gaver er det fineste jeg vet!




Takk for at du titter innom :-)


Tapet inspirasjon!


 Tapet, tapet, tapet... Er det noe jeg elsker, så er det TAPET!! :-) Når månedens utfordring på norske interiør blogger da er å vise frem tapet inspirasjon, ja, da ønsker jeg veldig gjerne å være med! Men på grunn av data problemer, så rakk jeg ikke å delta.. :-( Velger å allikevel dele to "bidrag" her på bloggen :-) 


                       

 Tapet kan brukes til så mye mer enn bare på veggen. Her i huset har jeg brukt tapet til å lage bilder, kort, i settekasser, på blikkbokser osv. Men det jeg liker aller best, er å ta tapet på møbler. Det er veldig enkelt, og gjør så stor endring!


På minstemann sitt rom, har jeg to møbler med tapet på, et skap og nattbordet.





Dette skapet har jeg kjøpt på finn.no, pusset, malt og tapetsert. 

 




Dette søte nattbordet har fått på seg barnetapet, som er kjøpt på Retro Villa

 

Flere bilder fra minstemann sitt rom finner du HER

 For å få ende mer tapet inspirasjon gå inn på http://norskeinteriorblogger.no/

Fortsatt fin kveld til deg som er innom!