lørdag 19. oktober 2013

Skuvseng!

 
 
Denne søte skuvsengen ble kjøpt på 1950 tallet, da min mor ble født. Denne har hun, og hennes tre yngre søsken sovet i. Når vi 7 barnebarna var på besøk hos mormor, sov vi også i denne sengen. Jeg husker at jeg sov så godt i denne sengen, frem til jeg var 7 år, da ble den litt trang. På den tiden var den malt i en varm  gul/oransje farge. Siden den gang, har den gått på rundgang til mormors oldebarn og har vært malt i forskjellige farger, blant annet rosa og hvit.
 
 
 
 
Det siste oldebarnet som hadde denne sengen, var min svært sjarmerende nevø. Han syntes tydeligvis, likt sin tante, at sengen var litt kjedelig i hvit. Så han tok saken i egne hender, og farget den rød og blå med sine fargestifter :0)
 
 
 
 
 

 Nå er det minstemann her i huset som er så heldig å få låne sengen. Jeg måtte selvsagt male den, slik at den passet litt bedre inn på rommet til minstemann. Er veldig fornøyd med at vi får låne den! Og minstemann eeeeelsker den. Etter første natten i "ny" seng, krøp han opp i fanget mitt og sa "mamma, jeg har sovet såååå deilig i den nye sengen min". Mamma hjertet smeltet :-)
 
 
 
 
 
 
Dinosaurene har blitt spray lakket ;-)
 
 
Er veldig glad i barnekunst, her i høstlige farger.
 
 

Når jeg først var i gang med malerkosten, fikk nattbordet seg nye "sokker"
 
 
 
 
 
 
 
 


 Litt av minstemann sitt rom. Håper du ble inspirert :-)
 
Strålende helg til deg som er innom!
 
 

6 kommentarer:

 1. Så fint rom han har! Masse deilige farger! Det er så kjekt å se at sengen er i bruk fremdeles, jeg savner den noe innmari!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Kristine :-) Ja, elsker denne sengen. Får nyte den så lenge jeg kan, før det går videre til nestemann ;-)

  SvarSlett
 3. Sååå herlig historie! :) Jeg hadde også en svæææært stolt gutt som hadde sovet så godt den første natta i "ny" seng :)
  Jeg syns du har brukt utrolig flotte og friske farger på barnerommet :) Kjempefint!

  Tuuusen takk for at du velger å stemme på "Lite hi" i NIB-finalen <3 Det betyr utrolig mye for oss om vi skulle være såå heldige å vinne en peis, for det har vi ikke fra før. :) Jeg ser de andre bidragene er fantastiske, og kan ikke skjønne at mitt også ble plukket ut - men det er bare å krysse fingrene og håpe at noen syns vi burde bytte ut "gammel-varmeovn-peisen" med en skikkelig peis, hihi.

  Stoooor klem fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper virkelig du vinner!! Hva skal de med peis, de som allerede har det? Hehe :-) Masse lykke til i finalen!!! :-)

   Slett
 4. Hei:)
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min,det setter eg stor pris på❤️
  Gu kor utrulig skjønne farger og møbler og så den senga,herlighet så skjønn:)
  Ønsker deg ein fin kveld!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så koselig!! :-) videre fin kveld til deg også! :-)

   Slett