fredag 30. august 2013

Møbler

Eldre møbler er noe jeg er veldig glad i! Det er noe med kvaliteten og godt håndverk. Jeg føler at det ligger mer kjærlighet bak møblene, og at de ikke er en av tusenvis helt identiske. Noe som gjør hvert møbel unikt, syntes jeg. Mine møbel favoritter er definitivt rokokko inspirerte møbler, med solid treverk og flotte utskjæringer! Jeg elsker myke og runde kanter som bukter seg og skaper vakre kreasjoner. De litt "stivere" møblene fra 60-70-tallet er også en favoritt. Her også treverk, men litt tynnere og lettere møbler ofte meg litt glasskap eller glasshyller. Har du en møbel favoritt?
 
 
Rokokko skap med sjel, står høyt på ønskelisten!
Disse rokokko stolene er bare helt fantastisk! Skulle gjerne hatt noen sånne :-)


 
 
 
 
 
 
 
Den siste rokokko stolen over her, er min egen lille skatt. Den er jeg veldig glad i!! Den pynter opp var store gang :-) Er litt usikker på om jeg skal male den, men er veldig glad i den som den er også. Hva syntes du?
 
 
 
 
 
 
Den litt mer retro stilen er også vakker, med sine rette linjer og enkelhet. Men jeg liker å "pinpe de" opp med farger og tapet. Som dette nattbordet. Det fikk seg en liten make over for å passe bedre inn på minste gutten sitt soverom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en feiende flott fredag!

7 kommentarer:

 1. Hei Gina!

  Gratulerer så mye med egen blogg! Så gøy!
  Knallfint nattbord du har pusset opp!
  Gleder meg til å følge deg videre:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så flott og fresht nattbordet vart! Herleg tapet!!:)
  Hjarteleg velkomen i bloggverda Gina. Kosleg å kunne "stikke innom" deg og:)
  Fin helg til deg!
  Klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Bjørg! :-)Riktig god helg!

   Slett
 3. Flinka! Flotte møbler, og gøy med blogg!

  SvarSlett
 4. Jeg er også veldig glad i gamle møbler, guess it runs in the family. ;) Stolen din er veldig fin i seg selv, samtidig som den nok hadde vært lekker med en makeover. Hm, tøffe valg! :* Nattbordet var helt herlig!

  SvarSlett
 5. Jeg har et stort garderobeskap i samme stil som det du har på det øverste bildet :) Jeg vet ikke hvor du bor, men skapet mitt kan du få kjøpe :) Det er forresten i gustaviansk stil! :)

  Klem fra lite hi

  SvarSlett