tirsdag 29. juli 2014

Min vakre Lola!

 
Som de fleste hundeeiere, syntes jeg at vi har verdens søteste hund! Vår boston terrier Lola er snart to år. Veldig leken, morsom, nydelig og ofte familiens midtpunkt :-) I går fikk jeg gjort noe jeg har hatt lyst til leeenge, nemlig å få evigvart hennes skjønnhet! Hun er veldig leken og "valpete", selv om hun nærmer seg to år, så det har tidligere ikke vært så lett å få henne til å sitte rolig lenge nok til å ta fine bilder. Men i går, ved hjelp av litt tålmodighet og en god del godbiter, klarte vi det. I dag vil jeg gjerne dele et lite knippe av resultatet med dere!
 Lola er etter utstillingskrav "feilfarget". Boston terrier skal ha sort maske på begge sider av ansiktet. Mens Lola har bare sort på venstre siden, og fått en sort eyeliner på høyre siden. Jeg syntes dette gjør henne enda mer spesiell og nydelig. Vi hadde ingen planer om å drive med utstilling da vi valgte hund, så dette var mindre viktig for oss.
 
                       
 Det viktigste for oss når vi valgte hund, var at hun måtte være barnevennlig, snill og god. En hund som kan være med på lange turer, men ikke krever dette hver dag. Lola er perfekt for oss! Jeg har et lite (les stort) ønske om at Lola skal få "en lillesøster" en dag. Nemlig en søt liten fransk bulldog, men det får vi se an med tiden :-)
 

 
 
I Lolas valpe kull, på 8 valper, var Lola en av de minste, og definitivt den mest "valpete" og barnslige valpen. Mens noen av søsknene henne bøllet med de større hundene, var hun mer opptatt av å leke og oppdage nye ting. De andre valpene løp fort og var veldig ivrig i lek, mens Lola kom alltid diltende etter som sistemann, og ble gjerne avledet av andre ting på veien. Hun var da, og er fremdeles en veldig kosete hund, og eeeeelsker å ligge på fanget.Masse "namenam" må til både under og etter fotograferingen, noe Lola var veldig fornøyd med :-)
 
 
Håper du får en flott dag, med eller uten hund! :-)
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Mange fine bilder av Lola <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!! Syntes selvfølgelig hun er verdens nydeligste :-)

   Slett
 2. Så skjønn hun er! Likte spesielt godt bildet hvor hun sutter på tuben. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hun måtte jo få litt belønning ;-)

   Slett