mandag 10. februar 2014

Mitt elskede skatoll!


 Dette skulle være mitt bidrag nr 2 til NIB sin utfordring tapet inspirasjon. Men pga data trøbbel, var jeg for sent ute til å kunne delta. Vil uansett dele dette innlegget på bloggen :-)


Dette skatollet fikk jeg gratis gjennom finn.no (elsker finn.no). Det var ganske slitt i lakken. Så det fikk en make over med en grov pensel, litt pussing og tapet på. Skatollet fikk virkelig nytt liv, og en plass i hjertet mitt :-)

 

Det ble pusset med grovt pussepapir etter det var ferdig malt, slik at det fikk en shabby chic look. 


Tapeten er fra PIP, og den er i mine favoritt farger, turkis og rosa. Har brukt denne tapeten på en del møbler, og veldig fornøyd med dem alle, men tror dette skatollet er min favoritt.

Har også brukt denne tapeten på et lerret, som henger over skatollet. Og på en maisboks som har fått ny funksjon som en liten vase.

  

Ny pute fra IKEA er i bruk som sittepute i god stolen, de to andre har jeg sydd selv. Har også sydd ett av hjertene på treet, det tykkeste. De tre andre hjertene har jeg kjøpt på julemarkedet til søteste Barbro, med bloggen http://barbroslilleatelier.blogspot.no/

 


Hvem elsker ikke sommerfugler?? :-)


 Denne boksen har tidligere inneholdt nøtter. Nå har den fått tapet på seg, pynter opp og inneholder hårnåler (som jeg finner over alt ;-). I bakgrunnen er en gave fra eldste gutten, som han laget når han var 4 år (er nå 7 år). Slike hjemmelagde gaver er det fineste jeg vet!
Takk for at du titter innom :-)


5 kommentarer:

 1. Masse fine bilder snuppis! For et herlig skatoll! Hva skulle vi gjort uten finn, lizzm?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk vennen :-) ja, finn er genialt!! ;-)

   Slett
 2. Herlige farger og flotte bilder :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett