tirsdag 17. september 2013

Det sys!

I helgen hadde jeg planer om å la symaskinen gå varm "in the making" av min nye retro stoffer. I og med at jeg ikke har tatt i en symaskin siden første året på tegning, form og farge, på videregående, vet jeg ikke helt hvem som ble varmeste av symaskinen og meg :-) Men etter litt prøving og feiling, ble det tilslutt tre "vanlige" puter, og en rund pute. Det var kjekt å sitte seg med symaskinen og la kreativiteten flomme. Er ikke akkurat vanskelig å bli inspirert når man har så lekre farger rundt seg!

Her er resultatet
 
 
 
 
Baksiden av den runde puten.
 
 
 
 
 
 
Litt av vår stue.


 
 
 
Vet at høsten har gjort sitt inntog, og mange går over til litt kaldere farger på denne tiden av året. Men her i huset har jeg alltid plass til herlige og myke pasteller! Elsker å omgi meg med blomster og flotte farger året rundt. Det gjør liksom noe med humøret. Når det er kaldt og mørkt ute, er det deilig å komme hjem til et hus full av farger, I love it ;-)
 
 

 Håper du får en fargerik uke!

 
 
 

5 kommentarer:

 1. Putene ble veldig fine! Det ser ut som dere har det veldig koselig hos dere. Du har alltid vært litt pastell og sukkersøt i stilen, og det kler deg godt. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. ÅÅ, nå ble jeg glad Kristine! Ja, elsker det litt sukkersøte ;-)Må komme på besøk en dag og se hele huset :-) Klem til deg!

   Slett
 2. Hei Gina
  Så utrolig effektiv du har vært med dine nye glade retrostoffer! Imponerende! også at du trådde til og sydde en rundt pute også, det har jeg aldri prøvd meg på. Det ble skikkelig frodig i sofaen med alle de nysydde putene.
  Glad dag til deg og tusen takk for alle koselige hilsener!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett