lørdag 7. september 2013

DIY

I dag har jeg lekt litt med farger (selvfølgelig). Denne ideen fikk jeg faktisk fra et ukeblad for en stund siden, husker ikke helt hvilket. Men syntes ideen var så gøy at jeg måtte prøve det ut :-) 
 

 
 Denne rammen hadde hvit passepartout, noe jeg ville friske litt opp, og slik ble det. Litt mer fargerikt, og litt mer "meg". Bildene som er i rammen, var de som følget med når jeg kjøpte den.
 
Det du trenger for å få dette til er:
- en ramme
- en saks
- gavepapir, kart, hobby ark eller lignende
- evt dobbeltsidig tape eller lim.
 
 
 
 
Det jeg brukte var en ikea ramme, og en ramme som er kjøpt hos fotograf. Jeg brukte ulikt gavepapir, men til den største kunne det vært lurt å bruke litt stivere papir, da det revnet lett.


 
Jeg tegnet av passepartout på baksiden av et gavepapir, og klippet det ut.


 
 
Her er bildet med vanlig  passepartout. Bildet er av min lille Emma, en kinesisk nakenhund, med pels. Hun er dessverre i hunde himmelen nå. Men elsker dette bildet av henne.
 
 
 
Og slik ble det seende ut med litt farger. Jeg la utklippet rett i rammen, men man kan selvfølgelig lime den fast på passepartoutet med hobby lim eller dobbelsidig tape. 
 
 
 
 
Samme fremgangsmåte brukte jeg på rammen med flere bilder.
 
 
 Den så slik ut før:
 
 
 
 
 
Og slik ble den med litt mer farger...elsk :-)
 
 
 
 
 
 
 
 Man kan selvsagt bruke et mindre fargerikt papir, sort/hvitt eller kart. F.eks ha kart fra feriested, og bilder fra samme ferie i rammen? Det tror jeg at jeg vil prøve senere :-) Noe for deg?

 God helg til deg!  
 

5 kommentarer:

 1. Du er jammen kreativ og dyktig, Gina! :)

  SvarSlett
 2. Den var da superfin! Liker kreative sjeler og velkommen til bloggeland :-)
  Jeg finner ikke noe mail til deg så jeg legger igjen et spørsmål til deg her;
  Jeg er Vibeke, damen bak bloggen interiorbazar.blogspot.no. Jeg har åpnet en ny blogg kun med DIY og tips til gjenbruk. Vil du være med og dele dine egne DIY? Hvis du vil sender du meg en mail med din logo fra bloggen og linker til de innleggene som du ønsker skal være med på nettsiden. Så mange du vil. Forutsetter da at du tillater at jeg bruker et bilde fra DIY innleggene dine og jeg linker selvfølgelig alle biler og tekst til deg. Her kan du ta en titt på nettsiden: http://diybazar.blogspot.no/ Jeg håper virkelig at du ønsker å bli med, og jeg gleder meg masse til å høre fra deg! Mail: fargeglad@online.no

  klem Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vibeke :-) Jeg har allerede vært innom DIY bloggen :-) Vil svært gjerne være med takk som spør!! Jeg skal prøve å få sendt deg en mail i løpet av uken. Riktig fin uke til deg!

   Slett
 3. Kult!

  Ønsker deg en fin ukesstart:)
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett